21 januari 2022

1 inch coin kopen

2 min read
1 inch coin kopen

De 1 inch coin is niet alleen een cryptomunt, maar ook een decentraal handelsplatform waar je ook andere crypto’s kan verhandelen. Waarschijnlijk ken je wel crypto beurzen zoals Binance en eToro. Dit zijn centrale crypto beurzen. Maar het kan ook decentraal, via een blockchain. Dat is precies wat het systeem achter de 1 inch coin doet. Wat dat betreft kan je het wel een beetje vergelijken met de Ripple, maar dan veel geavanceerder. De munt lijkt meer op Curve. Zelfs als je geen 1 inch coins hebt kun je nog steeds via het 1 inch systeem handelen in andere coins, zoals Ethereum. Met de één inch coin beleg je dus als het ware in een compleet handelsplatform, een soort AEX maar dan voor cryptomunten.

1 inch coin kopen, hoe gaat dat?

Je moet eerst een account aanmaken bij een trader, zodat je Ethereum kan kopen. Ook de Binance token is belangrijk, want 1 inch werkt samen met Binance. Vanaf dat moment kan je handelen.

1 inch coin kopen

1 inch coin kopen, en dan?

De koers van de 1 inch coin is redelijk stabiel, afgezien van een korte piek eind oktober. De munt is hiermee minder geschikt voor mensen die een snelle winst willen maken  door te speculeren op koersverschillen. In feite gebruiken de meeste 1inch coin bezitters de token om mee te staken. Dat wil zeggen dat je de munt deel laten nemen aan een pool, die kapitaal levert voor handel. Daar krijg je dan een beloning voor, een soort winstuitkering. Dus op die manier kan je aan deze munt verdienen.

Het vereist wel enige handigheid om dit te doen. In het artikel 1 inch coin kopen lees je alles over deze munt, hoe je deze koopt, en hoe je daar winst mee kan maken. Deze, en meer, informatie vind je op Bankr, de snelgroeiende kennisbank met alles wat je moet weten over crypto en andere geldzaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *