autolaadkranen

Bespaar tijd en geld met autolaadkranen

Wanneer je een vracht moet leveren heb je vaak een kraan nodig. Wat nu als je die al bij de hand hebt? Met autolaadkranen hoef je nooit meer een aparte kraanwagen te laten komen. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten en betekent minder gedoe. 

De ene autolaadkraan is de andere niet. Hierin is onderscheid te maken in de hijsmiddelen, hijstraversen en hulpmaterialen. Welke autolaadkranen geschikt zijn voor jouw project, kun je eventueel overleggen met je leverancier. Zij zijn op de hoogte van alle mogelijkheden van de autolaadkranen. 

autolaadkranen

Soort goederen

Uiteraard is de keuze voor een autolaadkraan afhankelijk van het soort goederen dat je moet vervoeren. Een container wordt op een andere manier vervoerd dan een machine. Maar ook kunstwerken kunnen op deze manier vervoerd worden, met name grotere beeldhouwwerken. Maar ook jachten en boten, steigermaterialen en andere grote objecten die simpelweg niet op een andere manier te vervoeren zijn.

Autolaadkranen en telekranen

Naast de autolaadkranen zijn er ook nog de telekranen. Welke soort je nodig hebt hangt af van je project, maar ook hierin is het in geval van twijfel verstandig om een expert in te schakelen. 

autolaadkranen

Autolaadkranen hebben verschillende draagvermogens. De hijsmiddelen die van toepassing zijn voor jou hangt af van de goederen die je wil vervoeren. Deskundige bedrijven kunnen je altijd helpen aan hulpmaterialen. 

Een autolaadkraan op locatie hebben voor je project scheelt bovendien vervoer en brandstof. Dat is weer beter voor het milieu!