goede bonen

De beste koffie in Den Bosch vind je zo

Wil jij koffie in Den Bosch drinken? Weekendje erop uit met je gezin of vrienden? Den Bosch is een leuke stad waar veel te beleven valt. Daarnaast is Den Bosch hartstikke populair om hun koffie. En dan bedoelen we niet van die hipster koffie met vanille en andere smaakjes of gekke melk. In Den Bosch maken ze nog echte, sterke, zwarte koffie. En dat is volgens veel Nederlanders toch de lekkerste. Wil jij ook een sterke bak koffie vinden in Den Bosch? Hier moet je op letten:

  • let op de locals
  • bekijk vooraf de prijs
  • vraag naar de bonen
goede koffie

Locals geven de beste tips 

Wanneer je op vakantie gaat of voor het eerst een nieuwe stad in eigen land bezoekt dan is het altijd een goede tip om te kijken wat de locals doen. Reisgidsen en andere informatie gericht op toeristen brengt je misschien ook op leuke plekken maar met name de locals weten wat er echt lekker en leuk is in hun eigen stad. Zie je dus een café waar vooral locals hun koffie drinken? Dan is dat de beste optie!

koffie maken

Bekijk de prijs

Vooraf kijken naar prijzen is geen gek idee. Den Bosch is geen Amsterdam dus vijf euro voor een koffie is echt te veel. Dan kun je wellicht beter doorzoeken naar een plek waar ze nog echte Hollandse koffie zetten en een cappuccino gewoon voor een eurootje of twee á drie gemaakt kan worden.