buitengewoon-bv

De tank terpen van Buitengewooon B.V.

Mijn vader wilde voor zijn bedrijf graag een aantal tank terpen laten bouwen. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar een bedrijf dat dit zou kunnen doen. 

asfalteren

Zeer veel website bezocht en met elkaar vergeleken 

Toen we op het internet op zoek gingen naar een bedrijf dat tank terpen kan bouwen kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Buitengewoon B.V. ons het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en erg overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Na het lezen van de informatie besloten  om op het internet op zoek te gaan naar een aantal reviews van voorgaande klanten. 

Zeer veel positieve reviews van voorgaande klanten 

We vonden op het internet erg veel zeer positieve reviews over het bedrijf. Daarom besloot mijn vader ook om contact met echte drijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek. tijdens dit gesprek hebben zij de werkwijze van het bedrijf uitgebreid gesprek en besloot mijn vader ome ene tank tank terpen door Buitengewoon B.V. te laten bouwen. We zijn inmiddels een aantal weken verder en de tanken zijn gebouwd. Mijn vader is zeer tevreden met het resultaat en we raden het bedrijf daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar en bedrijf om een civiel tank te laten bouwen.