Bezwaarschrift

Het boekhouden een stuk eenvoudiger maken

Om een ondernemer aan te spreken en te vragen of hij want kan vertellen of zijn bedrijf of succes, zal hij ongetwijfeld het in geuren en kleuren vertellen. Hij zal dan enthousiast vertellen over hoe hij  begonnen is en wat zijn plannen zijn voor in de toekomst. Als je vervolgens vraagt naar hoe hij zijn boekhouding doet, valt hij waarschijnlijk stil. Hij laat hoe dan de boekhouding doen door een professioneel iemand. Best raar toch, want je wilt toch weten hoe het met je bedrijf gaat?

Door het financiële gedeelte aan een ander over te laten, krijg je oude gegevens voor je neus. Het nadeel is dat je niet adequaat kan reageren en automatisch minder controle hebt over het bedrijf. Uit onderzoek blijkt dat ondernemers vaak failliet gingen, omdat ze vaak geen goed overzicht hebben over de financiële situatie van hun bedrijf. Zorg ervoor dat jij dit dus wel hebt! Daarbij kost het uitbesteden van je boekhouding je ook het nodige geld. Plus het is ook een diepte investering voor later.

Bij BVR Advies houden we ons bezig met vier hoofdzaken; dit zijn accountancy, belastingaangiftes, advies en salarisadministratie. Deze hoofdzaken onderscheiden zich per hoofdzaak in diverse bijzaken. Dit zijn allemaal gerelateerde en handige zaken die erbij komen kijken. Hier denken we mee over de financiële zaken en begrotingen. Wij geven vrijblijvend advies en begeleiding rondom een herstructurering van de onderneming.

Wij hanteren ook een hele fijn werkwijze en daaruit volgt een prettige samenwerking. Wij leggen van te voren vast in een heldere opdrachtformulering hoe het precies zal verlopen. Er staat in ieder geval wat we hebben afgesproken en wat je kant verwachten van onze diensten. Onze boekhouders uit Tiel voeren alle werkzaamheden volgens de geldende wetgeving en richtlijnen, daar hoef je geen zorgen over te maken. Alles is zorgvuldig gedocumenteerd.