Het handelen van alles in een geheel

Voor velen is dit altijd een obstakel geweest op school en verder in het leven, het gebruik van excel en het maken van begrotingen. Er kan namelijk ongelofelijk veel mis gaan tijdens het maken van een excel sheet. Bedenk maar eens de formules die je erin moet programmeren, zodat alles zelf berekent. En de miljoenen manieren dat die formules er fout in kunnen worden gezet. Iedereen struggled ermee. Een ander obstakel is natuurlijk het gebruik van pen en papier tijdens het maken van begrotingen. Je wilt namelijk alles zo netjes en gestructureerd mogelijk uitbeelden, maar terwijl je bezig bent kom je er al achter dat je dingen mist of vergeten bent. Dan kan je alles opnieuw beginnen, anders is het namelijk niet overzichtelijk. Al deze problemen zijn verholpen als je een handige app gebruikt, planning and control, die gemaakt is door Pepperflow. Door deze helden hoef jij niet meer te stressen om de problemen die alleen je tijd wegnemen. Maar, wat is er nou zo geweldig aan die app?

Met de app is digitaal schrijven mogelijk. Daarnaast kan je de teksten die je schrijft ook lezen en beargumenteren. Hierdoor is het makkelijker te verweren wanneer je een terugblik werpt op je document. Dat is niet het enige voordeel. Ook kan je met het digitaal schrijven van je tekst gelijk een mooi eindproduct maken dat direct te gebruiken is aangezien de app hoogwaardige kwaliteit documenten levert.

De app is nog net niet je portemonnee, hij kan namelijk ook al je financiële zaken beheren. Dat doet hij door eerst te synchroniseren met je financiële data, om vervolgens daarna ervoor te zorgen dat deze financiële data ook te gebruiken is in andere documenten in de app. Hierdoor kan jij een makkelijke begroting maken van jouw financiële zaken.

Tot slot kan de app ook indicatoren en statistieken vanuit andere data apps transporteren. Hierdoor zijn deze ook gemakkelijk en simpel toe te voegen aan documenten voor een overzichtelijker product. En met een pluspuntje hebben de grafieken en tabellen die de app maakt ook een pepperflow look to it.