6 december 2021

Het visitekaartje van je huis

2 min read

De voortuin geeft de eerste indruk over je huis. Het is dus belangrijk dat dit een echte eye-catcher wordt, waar mensen van denken dat hier erg veel werk in zit. Een voortuin hoef je echt niet heel bijzonder aan te kleden. Een beton cire vloer buiten leggen en een paar strakke plantenbakken kan er al voor zorgen dat je tuin erg stukken beter uitziet dan die van je buurman. De beton cire vloer zorgt ervoor dat je een strakke. De voortuin is bij de meeste mensen vaak de plek waar weinig onderhoud gepleegd wordt, omdat mensen er eerder voor zorgen dat de achtertuin goed onderhouden is. De achtertuin is vaak de plek waar je veel tijd doorbrengt als het lekker weer is en de voortuin is er vaak meer ter decoratie en om een beetje privacy te krijgen in huis.

De tuin uitbesteden aan een expert

 Voordat je een expert gaat inhuren om je voor- of achtertuin te laten renoveren is het belangrijk om te weten wat je wilt in de tuin. Wil je een tuin die erg groen is, wil je een tuin die bijvoorbeeld een ibiza stijl uitstraalt, of wil je juist een tuin die juist een mix is van alles met genoeg groen erin, maar die toch strak oogt. Een expert weet precies hoe hij/zij dit moet uitwerken in de tuin. Zorg er wel voor dat je vertrouwen hebt in de expert. Een expert kan bijvoorbeeld een beton cire vloer buiten leggen en daarvan een mooi terras maken met een aantal bloempotten erop en deze beton cire vloer laten grenzen aan een grasveld.

De tuin onderhouden

Misschien de grootste uitdaging die er is als je geen groene vingers hebt: de tuin onderhouden. Voor de mensen die er niet van houden om dagen bezig te zijn met het snoeien van de bomen en het gras maaien is het mogelijk om een tuinman in te huren, die een paar keer per jaar ervoor zorgt dat zowel de voor- als achtertuin er strak bij ligt. Een beton cire vloer buiten schoonmaken is voor een tuinman erg makkelijk en kost weinig tijd, omdat je hierbij gewoon de hogedrukspuit kan gebruiken zonder bang te zijn dat je de voegen tussen de tegels wegblaast, omdat een beton cire vloer geen voegen heeft. Het snoeien van de bomen kan voor de tuinman wel een klusje zijn, als je grote bomen hebt in de tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *