21 januari 2022

Is een disc training ook iets voor uw team?

3 min read

Een van de moeilijkste dingen van het aansturen van een team vind ik dat je altijd moet zorgen dat je het beste uit je mensen weet te halen. Ik werk met een heel divers team samen en dat maakt het soms heel ingewikkeld om iedereen echt te laten glanzen, om het even met een populaire term te zeggen. Ik heb toen gekeken of wij ook een training met ons bedrijf konden doen. Het is namelijk niet alleen aan mij om te zien wat iemand echt in zijn kracht zet, maar het is ook belangrijk dat de medewerkers dit van elkaar weten. Ik wilde daarom graag een disc training gaan doen omdat wij het belangrijk vonden dat wij onze mensen ook een stukje ontwikkeling en inzicht konden bieden. Ik ben daarom gaan kijken waar ik een goede disc training kon vinden. Ik heb bij mij vorige werkgever zelf een keer een disc training mogen meemaken en ik heb toen gemerkt dat dat een heel goede uitwerking op ons team had. Ik wilde daarom graag ook met dit team een disc training gaan doen omdat ik er bijna zeker van was dat wij daar heel veel aan zouden kunnen hebben. Ik ben daarom gaan kijken wat ik aan mogelijkheden kon vinden en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site Abundantlife.nl kon gaan. Wanneer je namelijk gaat kijken waar de meeste mensen hun disc training hebben gevolgd, dan zie je de naam van deze site heel vaak voorbijkomen. Ik ben daarom door de mogelijkheden van deze pagina gegaan en ik heb gezien dat ik een schot in de roos heb gedaan. Deze man kan een heel goede disc training verzorgen en ik heb toen gezien dat ik niet langer meer moest aarzelen en snel een disc training zou moeten gaan boeken. Ik heb toen contact opgenomen en ik kreeg een aantal data waarop de disc training gegeven kon worden. Wij konden op alle genoemde data en dus hebben wij ook geen gras over deze disc training laten groeien.

Deze disc training heeft ons heel veel inzicht opgeleverd

Wij hebben gemerkt dat toen wij deze disc training gingen volgen wij ineens op een heel andere manier tot elkaar kwamen. Wij zagen kanten van elkaar die wij nog niet kenden maar die heel aangenaam waren. Wij zagen waar ieders kwaliteiten lagen en wij zien daarom ook weer heel veel mogelijkheden om in teamverband samen te werken. Dat geeft een heel nieuwe dynamiek in het team en dat is heel fijn om te merken. Mocht u daarom ook interesse hebben in een disc training dan kan ik u Abundantlife.nl van harte aanbevelen. U zult zien dat u hier veel aan kunt hebben.

Wij hopen hier vaker een training te kunnen volgen

Wij zijn blij dat wij hier een disc training zijn gaan doen omdat wij hier echt heel veel van geleerd hebben. Kortom:

  • Wij hebben veel inzichten opgedaan door deze training
  • Wij merken dat wij nu een heel andere dynamiek binnen ons team hebben
  • Wij schrijven ons in de toekomst zeker nog een keer in voor een training

Bekijk de mogelijkheden zelf ook nog even op deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *