do-logo-kleur

Klik hier voor meer informatie over Van Dongen Online

U wilt meer informatie over Van Dongen Online? Klik hier om dan naar de website te gaan of lees even lekker verder. Van Dongen Online is een bedrijf die zich focust op het maken van professionele websites en webshops en daar de seo goed van de optimaliseren. Dit doen ze omdat dit bedrijf het belangrijk vindt dat uw bedrijf het beste uit uw website kan halen. Zo willen ze niet alleen dat een website geld kost, maar ook geld oplevert.

Siem-Luuk

Mijn ervaring met Van Dongen Online

Mijn ervaring met Van Dongen Online is zeer positief. Zo run ik zelf een bedrijf die veel via de winkel zelf doet. Alleen leek mij het handig om ook een betere website te hebben zodat ik ook via daar klanten zou kunnen krijgen. Dus ik ben gaan zoeken op het internet naar bedrijven die een goede site voor mij zou kunnen maken. Zo ben ik door positieve recensies uitgekomen op Van Dongen Online. Dit bedrijf heeft een goede site waar je goed kan zien wat dit bedrijf nou doet. Zo had ik na het verder lezen van de site veel interesse in dit bedrijf en daarom heb ik contact gelegd. Zo heb ik uitgelegd wat ik graag wou en heb ik een afspraak kunnen maken met dit bedrijf voor een ontwerp en nog meer besprekingen. Dit gesprek verliep goed en zo is er na een paar weken een goede site opgeleverd die ook goed vindbaar was op google. Zo heb ik na een paar maanden echt veel verschil gezien en zijn er veel klanten gekomen via het internet.