Koop een db killer bij Caferacerwebshop

Je kunt een db killer van Caferacerwebshop kopen als je een geruislozer geluid wilt creëren op je cafe racer; maar ook andere onderdelen zijn er volop te koop! Maar voordat we daar op in gaan: Wat is nu eigenlijk een cafe racer? Dit is een supersnel sportmodel, dat eerst een standaardmotor was. In de jaren 50 in Engeland was er een ontmoetingspunt voor motorracers, The Ace Café genaamd, waar de cafe racer naar vernoemd is. Van café tot café werd met deze omgebouwde motorfietsen flink hard geracet in die tijd. De omgebouwde motor werd aan het voorbijgaande publiek getoond, vandaar de naam ‘racer’. Diverse db killers in allerlei maten zijn beschikbaar voor deze coole motor die door de jaren heen heel wat veranderingen heeft ondergaan.

Zelf bouwen

Misschien vind je het leuk om zelf een cafe racer te bouwen. Op internet staan diverse tips hoe te beginnen. Je vindt er diverse accessoires, zoals de zadeltasbeugels, spiegels voor aan het stuur van de cafe racer en roestvrijstalen zwarte remleidingen. Ook kun je er een db killer motor vinden. Dat zijn geluidsdempers voor de uitlaat van de cafe racer. Voor jou fijn, omdat je voldoet aan de wet,  maar ook voor de omgeving die geen last heeft van geluidsoverlast. De looks van de uitlaat blijven intact, omdat je hem subtiel en bijna onzichtbaar kunt bevestigen. De db killers zijn er voor veel merken cafe racers zoals de Honda, BMW en Yamaha. Veel killers kunnen eenvoudig op maat gezaagd worden. Let wel op: de diameter van de db killer motor kan niet aangepast worden dus die moet je meteen in de goede maat kopen. 

Inspiratie?

Wellicht ben je nu geïnspireerd geraakt om je eigen cafe racer te bouwen. Dan zul je heel veel kunnen kopen op de caferacerwebshop. Je vindt er producten van Daytona, Vance and Hines of Biltwell.  Ook kunt je veel handige tips voor jouw cafe racer vinden op de caferacerwebshop. Bijvoorbeeld hoe een db killer nog efficiënter te maken. Je kunt deze bijvoorbeeld omwikkelen met dempervol (en dit vast zetten met een ijzerdraadje), waardoor het geluid nog meer gereduceerd wordt. De db killers zijn er van 8 tot 800 euro. Je vindt er ongetwijfeld iets dat bij jou cafe racer past en je lekker kan gaan sleutelen. Zoek gemakkelijk via verschillende categorieën. Dat is handig om snel het onderdeel te kunnen vinden dat je zoekt. Dus of je nu iets zoekt voor je stuur, volop motorfiets verlichting, tellers of lekkere zadels, je zult het ongetwijfeld vinden!


Geef een reactie