Kerstpakketten

Met goede kerstpakketten maak je vrienden voor het leven

Een kerstpakket: het is een cadeaupakket dat je vaak rondom de feestdagen krijgt van je werkgever maar ook eventueel van opdrachtgevers, contacten, klanten of zelfs vrienden en familie. Kerstpakketten kun je namelijk altijd cadeau doen, ook als het niet gaat om een werkrelatie. Maar welk kerstpakket maak je nu echt een goede indruk mee? Dat is een vraag waar mensen elk jaar weer mee worstelen.

Unisex

Een pakket vol verrassingen

Hoewel je tegenwoordig ook cadeaubonnen kan geven met kerst of mensen hun eigen cadeau kan laten uitzoeken, is dat toch niet het meest populaire cadeau. Mensen vinden het wel praktisch maar aan de andere kant is het ook minder magisch als je een cadeau zelf uit moet zoeken. Het leuke van een kerstpakket is dat je verrast wordt. Je hebt geen idee wat je gaat krijgen en dat maakt het alleen maar leuker. Het is echter niet heel duurzaam om een pakket te kiezen met heel specifieke producten voor een bepaalde smaak. Houd het algemeen en breed om te voorkomen dat mensen van alles weg gaan gooien uit het pakket.

Diverse producten

Maak het persoonlijk

Bij een bedrijf met duizenden medewerkers is het natuurlijk niet echt mogelijk, maar wanneer je een kerstpakket zoekt voor een enkel persoon of een kleine groep dan heb je de optie om het heel persoonlijk te maken. Mensen stellen dat absoluut op prijs en je zult er nog jaren profijt van hebben.