6 december 2021

Nieuw kantoorpand, nieuw hoofdstuk

2 min read

 

Heb je dit jaar lekker aan de weg getimmerd en groeit je onderneming uit zijn huidige jasje – het kantoorpand? Dan is het toch echt tijd om te kijken naar een groter pand waar jij niet alleen als ondernemer kan groeien, maar waar je onderneming nog jarenlang kan blijven groeien. Want dat is wat we uiteindelijk allemaal willen, toch? 

Via de bank of alternatieve financiering?

Als je op zoek bent naar een bank om een zakelijke hypotheek bij af te sluiten, wensen we je veel succes. Dat bedoelen we niet lullig hoor. Veel banken lopen liever geen risico en kunnen je dus niet de gewenste hypotheek verstrekken. Gelukkig hoef je niet bij de pakken neer te zitten. Want Mogelijk Vastgoedfinancieringen biedt de oplossing. 

Bij Mogelijk kan je jouw zakelijke pand (her)financiëren door private investeerders. Zij hebben vaak een groot vermogen overgehouden aan hun eigen tijd als ondernemer en willen jou als ondernemer graag een handje helpen om ook tot grote hoogten te groeien. 

Wat kost zo’n zakelijke hypotheek?

Mogelijk vraagt wel om een eigen inbreng. De rest wordt dan door investeerders gefinancierd. Bij Mogelijk is je droom belangrijker dan je jaaroverzicht en daarom biedt Mogelijk ook another chapter voor ondernemers. Als ondernemer betaal je maximaal 6,5% rente en de financiering is snel gerealiseerd zodat jij snel je nieuwe pand in kan en weer verder kan gaan met groeien. En wil je tussentijds boetevrij aflossen? Dan kan dat natuurlijk ook. Handig als je een goede maand hebt gehad. 

Hoe zit het met de investeerders?

Ook voor investeerders biedt Mogelijk voldoende kansen. Als een lener zijn aflossing niet meer kan betalen, krijgt de investeerder het pand omdat hij het eerste recht op de hypotheek heeft. En daarnaast is dit een perfecte manier om vermogen te laten renderen, want investeren in vastgoed is ook nog eens veiliger dan investeren in aandelen.