Vacature

Onderwijsvacaturebank

Dankzij de onderwijsvacaturebank is het mogelijk om diverse scholen te kunnen helpen bij een leraren tekort. Hier staan heel veel docenten in die een plaats kunnen vervangen wanneer er een tekort is aan een leraar. Vaak kan dit zijn door een ziekte, maar ook voor een langere periode, denk bijvoorbeeld aan een zwangerschapsverlof is het mogelijk om hier een leerkracht vandaan te halen. Nivvo is het bedrijf die deze databank heeft opgericht en is inmiddels al meer da 12 jaar hier actief in. Zij kunnen ervoor zorgen dat scholen in het (voortgezet) speciaal onderwijs, het MBO en het HBO, niet in de problemen komt door een lerarentekort.

Onderwijs

Zeer veel leerkrachten staan in de onderwijsvacaturebank

Ben jij ook op zoek naar een droombaan in het onderwijs, kijk dan op deze website. Hier staan regelmatig zeer leuke vacatures op waarop je kan reageren. Ook als jij wel op zoek bent naar een droombaan, maar eigenlijk nog niet precies weet waar je die kan vinden, kan je contact opnemen met Nivvo. Tevens is het hier mogelijk om ervaring p te doen, wanneer je al wel aan een studie voor docent bent begonnen.

Vacatures onderwijs

Nivvo doet er alles aan om zowel voor docenten, maar ook voor scholen de juiste docent of leerkracht te vinden. Ben jij op zoek naar een leuke baan in het onderwijs, dan is een bezoek aan deze website zeker aan te raden. Om geen enkele vacature te vinden is het mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.