Peugeot e 208 Lease iets voor jou?

De Peugeot 208 is een zeer geliefde auto. De prijs, de grootte en alle prettige andere kenmerken zorgen ervoor dat deze auto bij velen favoriet is. Het is dan ook niet gek dat nu de Peugeot e 208 uit is, deze massaal gekocht wordt. Echter de nieuwprijs van de Peugeot e 208, namelijk € 36250 is ook voor velen van ons niet te betalen.  Dit hoeft overigens niet de reden te zijn om deze niet te gaan rijden. Een Peugeot e 208 lease contract is voor iedereen mogelijk, zowel zakelijk als privé.

De kenmerken van de Peugeot e 208

De Peugeot e 208 heeft een actieradius van 295 kilometer. Dit betekent dat je met een volle accu tot 295 kilometer kunt rijden tot deze weer opgeladen moet worden. Wanneer je vervolgens de snellader gebruikt, is je auto weer vol in 28 minuten. Je trekt dan weer op in 8.1 seconden tot de 100 en vervolgens ver daarboven. Ben jij benieuwd of het leasen van een Peugeot e 208 iets voor jou is? Neem dan een kijkje op de website elektrischeautolease.nl.

Waarom leasen?

Wanneer je een Peugeot e 208 leaset, hoef je deze niet aan te schaffen, je omzeilt op deze manier dus de hoge aanschafprijs. Daarbij geeft een leasecontract je volledige financiële zekerheid. Je weet namelijk precies wat je per maand kwijt bent aan het rijden van je auto. Door de leasemaatschappij wordt er voorafgaand aan het tekenen van je contract een maandpremie berekent. Dit gebeurd aan de hand van de soort auto, in dit geval de Peugeot e 208. Daarbij houden ze ook rekening met de leasetijd. Hoe langer jij ervoor kiest deze auto te leasen, hoe lager het maandbedrag. Tot slot kijkt de leasemaatschappij naar hoeveel kilometers jij van plan bent per jaar ermee te gaan rijden. Naast het vastgestelde maandbedrag hoef je alleen de kosten voor het opladen van je auto te betalen en natuurlijk je parkeergeld, verkeersboetes en het kaartje voor de wasstraat. Wanneer je kiest voor een Peugeot e 208 leasecontract, hoef je geen onderhoudskosten te betalen voor je lease auto. Wanneer deze onverhoopt kapot gaat is ook de reparatiekosten voor de leasemaatschappij. Daarbij betalen zij ook de autoverzekering voor je.

Geen Peugeot e 208 leasen maar een andere auto?

Is de Peugeot e 208 geen optie voor jou? Kijk dan ook op elektrischeautolease.nl. Hier vind je namelijk een totaaloverzicht van alle te leasen elektrische auto’s van dit moment. Je kunt filteren op prijs, grootte, actieradius, populariteit en nog veel meer. Ook vind je er de meest belangrijke informatie over het leasen van een auto, de unieke specificaties per model en de elektrische auto op zich. Heb jij de perfecte elektrische auto voor jou gevonden? Vraag dan eenvoudig een offerte aan en kijk wat jou de lease auto gaat kosten.