beste bank

Ripple wordt steeds populairder

De XRP munt van Ripple wordt steeds aantrekkelijker en meer gekocht door beleggers. Van de Ripple software gaan steeds meer banken en andere instellingen gebruik maken, en het betalingsnetwerk van Ripple. Waar je bij banken zeer veel transactiekosten betaald voor bepaalde transacties kun je dit besparen met de blockchain technologie van Ripple. Het is een concurrent van het SWIFT netwerk wat sterk verouderd is. Bestebank beleggers zien een zeer grote toekomst voor de XRP munt en kopen zodoende de Ripple cryptomunt.

Beleggen

Simpel XRP kopen

Het is tegenwoordig erg eenvoudig om met iDEAL XRP te kopen. Meestal kun je de munten er ook nog eens opslaan. Ben je een beginnende handelaar is dit zeer handig. Ben je net begonnen dan is het aan te raden om Ripple te kopen bij een Nederlands platform. Volgens Bestebank kun je bij Bitavo een makkelijke oplossing bedacht om XRP te kopen. Vanaf je bankrekening is het mogelijk om XRP te kopen en deze te laten bijschrijven op je wallet. BTC Direct geeft deze dienstverlening ook al, kenmerkend is de klantenservice die bijzonder klantvriendelijk is te noemen.

Bestebank

Speculeren zonder het bezit van XRP

Van Bestebank snappen we dat niet iedereen zin heeft in wallets en beurzen en gewoon willen beleggen zonder poespas. Wanneer je Ripple CFO’s koopt kun je speculeren met de prijs zonder dat je de XRP daadwerkelijk in je bezit hebt. Bij 24Option is het mogelijk dit te doen, je hoeft niks in beheer te hebben om toch te kunnen speculeren. Natuurlijk moet je wel ervaren zijn, het is namelijk zeer risicovol om te doen.