21 januari 2022

Super tevreden over mijn telefoons reparatie door Jorphone

1 min read

Ben je op zoek naar een goede telefoonzaak in Purmerend? Dan raad ik je absoluut aan om eens een kijkje te nemen op de website van JorPhone. Ik ben namelijk super tevreden over over de snelle en voordelige telefoon reparatie die deze telefoons zaak voor mij heeft uitgevoerd.

jorphone

6 maanden garantie en originele onderdelen

Toen ik op het internet op zoek ging naar een telefoons zaak bij mij in de buurt die mijn telefoon zou kunnen repareren kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van JorPhone mij absoluut het meeste aan. De website is namelijk overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf originele onderdelen gebruikt voor de reparaties die zij uitvoeren en 6 maanden garantie bieden op deze onderdelen. Ook beschikt het bedrijf over een klant gemiddeld van een 9,7. Deze Informatie sprak mij allemaal super erg aan waardoor ik besloot om een bezoek te brengen aan de winkel van dit bedrijf.  

Een zeer snelle telefoon reparatie

In de winkel werd ik erg vriendelijk en zeer snel geholpen door een van de deskundige monteurs van het bedrijf. Mijn telefoon was erg snel en voor een zeer voordelige prijs gerepareerd. Na de reparaties werkte mijn telefoon weer perfect en daarom ben ik ook erg tevreden over JorPhone.