logo_rondomwerk

Tip voor een erg goede arbodienst

Ben je op zoek naar een goed arbodienst? Neem dan eens een kijkje op de website van Rondom Werk. Dit bedrijf biedt namelijk een super goede en persoonlijke begeleiding aan. 

Een erg goede en vooral erg overzichtelijk website 

Een van mijn werknemers was al een tijdje ziek en het leek mij daarom ook een goed idee om op het internet op zoek gegaan naar arbodienst om een bedrijf te vinden dat mijn werknemer zou kunnen begeleiden om weer aan het werk te gaan. Toen ik hier op het internet naar op zoek ging kreeg ik erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillende bedrijven dat dit aanbieden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Rondom Werk mij absoluut het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en erg overzichtelijk. Op het internet zijn ook zeer veel erg positieve reviews over het bedrijf te vinden wat mij erg aansprak. Na het lezen van de informatie die op de website te vinden is besloot ik daarom ook om contact op te nemen om kennis te maken.

Vitaalteam

Het kennismakingsgesprek met Rondom Werk voor mijn werknemer

Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en ik kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek heb ik de situatie uitgelegd en het bedrijf wilde mij graag helpen. Nadat Rondom Werk een aantal gesprekken met mijn werknemer had gehad was hij al erg snel terug gekeerd om weer aan het werk te gaan. Daarom ben ik ook zeer tevreden over Rondom Werk en raad ik het aan iedereen aan.