logo-1

Tip voor een goede letselschadeadvocaat bij arbeidsongeval

Ik werk sinds een aantal maanden in een magazijn bij mij in de buurt. Tijdens het werk had ik na aantal weken geleden een ongeluk met een heftruck. Hierdoor was mijn been gebroken en had was ik niet meer in staat om te werken. Daarom ging ik ook op het internet op zoek aan letselschadeadvocaat arbeidsongeval om een goede advocaat te vinden die mij kon helpen met het verkrijgen van een schadevergoeding. 

Terecht gekomen op de website van Letselschade Advocaat 

Toen ik op het internet op zoek ging naar letselschadeadvocaat arbeidsongeval kreeg ik zeer veel zoekresultaten van verschillende advocatenkantoren bij mij in de buurt. Nadat Ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Letselschade Advocaat mij het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en vooral erg overzichtelijk. Op het internet vond ik ook erg veel positieve reviews van voorgaande klanten. Daarom besloot ik ook om contact met het advocatenkantoor op te nemen. 

oscar-hijink

Zeer goed geholpen door een van de advocaten van Letselschade Advocaat 

Ik kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek met mijn advocaat. Tijdens dit gesprek hebben we de situatie en de mogelijkheden doorgenomen. Na het gesprek besloot ik om een van de advocaten van dit advocatenkantoor in te huren voor het verkrijgen van een schadevergoeding. We zijn inmiddels een aantal weken verder en ik ben zeer tevreden over de schadevergoeding die ik heb gekregen.