6 december 2021

Uw security awareness verhogen met De Gezonde Digitale Organisatie.

2 min read
De-gezonde-digitale-organisatie-logo

Wilt u dat uw bedrijf en werknemers minder last hebben van online onveiligheid? Verhoog dan uw bedrijf en werknemers security awareness met De Gezonde Digitale Organisatie. Dit bedrijf is erin gespecialiseerd om u op een makkelijke manier weerstand te geven op onveiligheid op het internet. Dit doen ze in de vorm van vele soorten diensten en cursussen. Zo kan uw gehele bedrijf een Awareness E-Learning cursus volgen waardoor uw werknemers gemakkelijk en snel kunnen leren over de gevaren op het internet en hoe ze deze kunnen vermijden of weghalen. Verder zijn er nog vele andere testen en simulaties om de security awareness van u en uw werknemers beter te maken.

Security awareness

Mijn ervaring met De Gezonde Digitale Organisatie.

De ervaring die ik heb gehad met De Gezonde Digitale Organisatie is zeer goed. Door gemakkelijk contact op te kunnen nemen met het bedrijf, die u via de vele mogelijkheden die u op de site kunt vinden, heb ik snel een afspraak kunnen maken voor het verbeteren van de security awareness van mijn medewerkers. Zo kwam dit bedrijf dan ook snel langs en begonnen ze met het duidelijk uitleggen van allerlei soorten gevaren op het internet. Daarna volgde veel oefeningen waarbij je echt kon merken dat ze een positief effect hadden op de kennis van de werknemers. Hierdoor hoop ik dat mijn werknemers nu weten wat ze moeten doen als ze zich in een van deze situaties terecht komen.

Contact met De Gezonde Digitale Organisatie.

Contact opnemen met dit bedrijf is makkelijk om te doen. Zo kunt u een bezoekje brengen bij het bedrijf zelf die gevesticht zit in Oud Beijerland kunt u bellen naar 088-633 1070 of een mailtje sturen naar info@dgdo.nl. En als laatste kunt u de site https://degezondedigitaleorganisatie.nl bezoeken voor verdere informatie.