6 december 2021

VEILIGERE WERKOMGEVING MET EEN EHBO APP!

2 min read
ehbo app

Door de EHBO app aan te schaffen worden werkomgevingen geholpen om de uitdagingen van een veiligheidsorganisatie met een technische en data gedreven aanpak te tackelen. In deze app wordt er gebruik gemaakt van ‘Geofencing’. Dit houdt in dat de dichtbijzijnde EHBO’ers opgeroepen worden om de nodige hulp te komen geven. In het systeem worden alle werknemers vastgelegd en beschreven wie welke diploma’s op zak heeft. Zo kan deze app alarmeren tijdens een noodgeval. De juiste personen krijgen een melding. Dit gebeurt overigens ook op locatie. Dit systeem ziet wanneer collega’s niet op locatie zijn en welke het dichts bij u zijn. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van de EHBO app? Safeguard is al jarenlang de specialist op het gebied van deze app en helpt u graag verder!

ehbo app

EHBO app met Push to talk

Push to Talk is een functie die in de afgelopen jaren steeds belangrijker is geworden. Bijna iedereen heeft wel een smartphone en heeft deze onder werktijd op zak. Dit geeft Safequard de mogelijkheid om de smartphone optimaal te gebruiken. Door de push tot talk functie in de app toe te voegen, is het makkelijk om te communiceren zonder dat u veel handelingen moet uitvoeren. Met één druk op de knop weet het hele bedrijf wat er aan de hand is. Zo kan er snel en adequaat gereageerd worden op een bepaalde situatie. Met Safequard is het mogelijk om vooraf gedefinieerde, aangepaste scenario’s toe te voegen aan het Safequard-dashboard, zodat hulpverleners precies weten wat ze moeten doen. Wilt u graag weten wat Safequard voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met het Safequard en zij komen graag met u in gesprek.

ehbo app

EHBO app met een persoonlijk dashboard

Het Safeguard-dashboard is exclusief gebouwd voor beheerders, dit kunt u zien als leidinggevenden binnen het bedrijf of hoofd BHV’ers, operationele leidinggevenden of front office managers. Op het moment dat er een ongeval plaatsvindt op de werkvloer is het hun rol om op te treden als een centraal communicatiepunt. Dit houdt in dat iedereen er vanuit gaat dat deze personen de situatie aanpakken. Maar is het niet mooi als iedereen in het bedrijf weet welke handelingen er uitgevoerd kunnen worden? De hoofd EHBO’er is niet altijd in de buurt en is er niet als eerste bij. Met het systeem van Safequard kan iedereen de eerste handelingen uitvoeren totdat de experts er zijn.