Vloer op maat

Zo kies je de juiste magazijnvloer voor jouw bedrijf

Bijna elk bedrijf dat verantwoordelijk is voor productie, heeft een magazijn. Hier worden alle producten opgeslagen voor ze op transport gaan. Dit magazijn moet voorzien zijn van een stevige magazijnvloer. Een normale vloer voldoet niet in deze situatie.

Etagevloer

Waarom geen normale vloer?

De vloer in een magazijn heeft ontzettend veel te verduren. Een normale vloer leggen is dus niet voldoende. Er lopen veel mensen door je magazijn, er worden producten vervoerd en er lekt misschien ook nog van alles op de vloer.

Om die reden worden er dus speciale magazijnvloeren gemaakt. Er zijn echter heel veel soorten magazijnvloeren en welke jij nodig hebt voor je bedrijf hangt van een aantal zaken af. 

Temperaturen, vloeistoffen en meer

Allereerst is het belangrijk dat je nadenkt over hoe jouw producten worden opgeslagen. Maak je producten die erg koel worden bewaard? Dan moet de vloer goed tegen kou kunnen. Worden jouw producten juist warm opgeslagen? Ook daar heb je speciale vloeren voor. Daarnaast zijn er magazijnen waar gewerkt wordt met vloeistoffen. De vloer moet dit dan wel kunnen verdragen. 

Anera

Onderzoek naar de juiste vloer

Elke aanbieder zal roepen dat hij de beste magazijnvloeren maakt. Daarom is het belangrijk dat je zelf goed onderzoek doet voor je met een partij in zee gaat. Het is nuttig om te kijken hoe veel er online over een bedrijf gesproken wordt. Daarnaast kun je altijd recensies en ervaringen met een bedrijf opzoeken in Google, indien deze er zijn. Dit is allemaal nuttige informatie in je vooronderzoek.